Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

OPTIM TOUR 2020: V Mladé Boleslavi vyhráli Kellovský a Kladivová

napsal briza 26.08.2020

Poslední turnaj letní části Optim Tour hostila LTC Mladá Boleslav. A Na Štěpánce to zase žilo. Bylo těžké si vybrat na deseti dvorcích jeden zápas k delšímu sledování, protože hned vedle se hrála koncovka jiného zajímavého utkání. Výsledky: muži, ženy.

Dominik Kellovský

Zároveň atmosféra, kdy kluci fandí holkám a naopak, je skvělá. Navíc letos kamery na dvou dvorcích, bezchybná organizace, nabídka testování výpletů značky Solinco a hlavně příjemné počasí – takhle by to mělo vypadat …

V ženské části pavouka byly mj. obě finalistky Pardubické juniorky, poprvé letos na Optim Tour také Tomanová, Kladivová, Gadient a v létě poprvé např. Rutarová, Laboutková. Zkrátka adeptek na vítězství až dost.

Ačkoliv Nicole Gadient na „barvách“ vyhrála jediný zápas, tak zde došla až do finále. Cenné jsou pro ní určitě výhry nad Šalkovou a hlavně Tomanovou v semifinále.

Vítězka dvouhry Aneta Kladivová to měla nejtěžší paradoxně hned v prvním kole, ale pak už vše vyhrála ve dvou setech. Sama pak uvedla, že hodně pošetřila síly tím, že nehrála debla a pochválila se za výhru proti Lavičkové v semifinále. Ve čtyřhře, která je ještě větší loterií než dvouhra, byly nejlepší Rutarová s Kněžkovou.

U mužů se čekal postup Dominika Kellovského do závěrečných kol, ale po cestě k celkovému vítězství musel přehrát zejména Petra Hájka, jehož hra jak sám říká, mu moc nesedí. Letos s ním už prohrál a i zde se rozhodovalo až v tie-breaku třetího setu.

Ve finále k němu doputoval Daniel Pátý, který se pravidelně účastní závěrečných kol, ale ve finále s vítězem držel krok jen dva sety. Vše si vynahradil v deblu, kde se dal na poslední chvíli dohromady se Standou Nebojsou a turnaj spolu vyhráli.

Základní část Optim Tour 2020 je minulostí a známe tedy dvanáct vítězů a vítězek, které již teď zveme na závěrečné MASTERS, které budeme hrát pravděpodobně začátkem prosince v hale na Mělníku. Termín bude pečlivě vybrán tak, aby nekolidoval s žádnou domácí akcí.

Pro hráče a hráčky již zajišťujeme zajímavé finanční odměny a další věcné ceny.

Podrobnější info, především pak aktuální konečné žebříčky naleznete na www.optimtour.cz.

Z Mladé Boleslavi zaznamenal: Pavel Zlatohlávek

28



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)